2005/04/29

Härliga tider!

Har ju varit så himla fint väder hela veckan nu, med en del öldricking som så klart hör med! Allt yr i folk kommer åter fram, och nu i helgen börjar ju russetiden - så det går väl inte att få fred och ro på Trøavegen 9 framöver antar jag...

Men kul ska det bli! Och vi ska fanimej festa ut den här hybeln - och denna stora era med grabbar från Tydal samlade i ett kollektiv i Trondheim - med glans!

Det blir svinkul.
Hänger du med?

2005/04/25

Hel-helg på Væktarn...

Har jobbat på Væktarn i helgen som varit. Bettan & Tussler spelade i bodegaen både på fredag och lördag kväll. Massa folk som kom. Men för min del vart det inte så mycket festing nej. Ska väl jobba nästa helg igen, så det dröjer några dagar innan jag kan slänga mig med russen (Erik och Håvard) och hårdfesta.

Fan, vart så klart för sen till att beställa biljetter till Turboneger den 4:e maj på Samfundet. Bajs alltså. Men så är det när man är så jäkla slöv! :(

Godnatt.

2005/04/15

Mp3-spelare! :)

ÄNTLIGEN har jag fått tag på en bra mp3-spelare! Det är en Creative MuVo N200; liten, vit och med plats till 512 mb (+radio). Nu ska jag fan i mej höra musik på bussen, i bilen, när jag cyklar, äter mat, är på dass och när jag sover också. Hah! Så det så.

2005/04/12

Kosmorama!

I dag börjar den internationala filmfestivalen Kosmorama här i Trondheim. Det ser ju skit-intressant ut ju, ska pröva att se några filmer. Kanske man sticker på en film ikväll; "Inside deep throat". På söndag så är det en drive-in film! :)

2005/04/11

Jäklars!

Nu är vi åter tillbaka på T9 efter en fartsfylld helg i Kongsvinger. Jag tror jag snackar för alla oss på hybeln när jag säger att det har varit både kul och skitjobbigt. 2 matcher och en träning (+ en liten fest) på 3 dagar är hårt, även om man är topptränad! Nu ska jag ta en jättevarm dusch och lägga mig... Wuhu!

2005/04/07

Bettan och Tussler på Væktarn 22. och 23. april!!!

Kom dit du också! :)
Se mer om det här på nearadio.no!

Destination:Kongsvinger

Jupp, så ska vi på träningsläger och ladda upp för säsongen! Bussen går på fredag ca kl. 11 från Ranheim så vidare till Selbu och Tydal för att plocka upp grabbarna. Ryktet går om att det tyvär (!) inte blir VIP-linern i år.. *scheise* Men det går säkert bra iallafall.

Vi ska spela två träningsmatcher i Kongsvinger och ha en träning; matcherna på fredag och lördag. Vilka lag vet jag inte just här och nu, men...

Så får vi nog se hur kul det är i Kongsvinger! Hoppas det finns massa snygga tjejer då:)

Hörs!

2005/04/01

Post-påsk-röl...

Hejsan! Nu har jag suttit och fixat fram en ny sida; www.nareas.com och det börjar då likna på nåt! Räknar med att jag ska lasta upp allt möjligt av bilder, saker och grejs framöver. Har som sagt en liten önska om att anskaffa laptop och kamera, men ack, vem har väl pengar? Inte jag iallafall. Allt som jag får in av cash nu i vår ska väl enligt planerna gå till mitt körkort... Men kanske till hösten? Först ska man väl svida av lite pengar på festivaler i sommar antar jag. :P

Hoppas alla ni har haft en finfin påsk då! Fan jag längtar tills jag är färdig med examen i vår, så kan man börja jobba fulltid och dricka sig full efter arbetstid... Hehe! Så bärs det väl nån annanstans för vidare studier.

Det var allt för den här gången. Hörs.