2006/07/06

Allergi suger

(Foto: Ohad)
Konstigt egentligen. För jag har aldrig varit allergisk mot mat, djur eller pollen. Men så helt plötsligt är jag massa snorig, det rinner i näsan och så kliar det i ögonen. Typiska symptom för allergi, som hon sa hon damen på apoteket i Selbu.

Så nu har jag köpt in en 30-pack med småa tabletter (inte Zyrtec, men det andra märket) som jag tar varje dag. En varje dag. Annars så måste jag snyta mig konstant, och då bli jag så öm i näsan. Och så nyser jag hela tiden. Snacka om jobbigt! :(

Men som sagt, märkte det först i sommar att jag reagerar på gräs. Säkert gräspollen, inte vet jag. Å, måste jag kanske gå till doktorn? Hatar att sticka dit. Dessutom har jag ju min fastlege i Bodø nu, äsch.

Vänta nu. På allergimedicinen står det att man bör uppsöka doktor om man fortfarande inte är bra efter en vecka. Snart har det väl gått en vecka som cirka. Huff.

Men jag dör väl inte. I will survive.
(Mån tro om single malt whisky hjälper?)

3 kommentarer:

  1. Asj, kjedelig med allergi. Merkelig oppfinnelse!

    SvarSlett
  2. Allergi er til besvær ja! Det står jo tilogmed på Zyrtec-pakken "motvirker allergisk øye- og nesebesvær". Men hverken Zyrtec eller noen av de andre allergitablettene jeg har prøvd funker på meg.

    SvarSlett
  3. Jalla va? Men ska till doktorn på fredag jag. Usch. hatar att sticka dit. Men får se vad som är felet på mig. Om det nu är allergi eller nåt annet. Eller kanske en mix? :P

    SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.