2006/06/28

Sommerfestivalen 2006

Ja, så var den över. Och vissa dudes och dudettes är på Roskilde nu. Önskar man kunde varit där..

Men har haft en super vecka med Ida på besök från Bodø, himla diggbart. Har sett massa fotboll, druckit karsk och annat roligt och sprudlande. Hört Åge, D.D.E. och Smokie. Inte lika populärt allt då hos alla, hehe. Men roligt var det nog. Årsøya i Selbu är sig lik.

Saknar dig redan, men ses väl senare i sommar. Bajbaj.


>> Oss och Vidar i hans camp.


>> Rednex i Selbu. Playback och show, wuhu.


>> Ida, Maria och Bethina. Chicksen på Årsøya.

Fler bilder från Sommerfestivalen i Selbu 2006 finns i Selbyggens bildgalleri!

2006/06/26

Argh...

Jaja, så var det över. Men typiskt att det skulle bli så här. Henke Larsson är fortfarande min hjälte på banan.

2006/06/20

Vidare!

Sverige klarade 2-2 mot England ikväll, och är därmed vidare i VM! :D
Fy fan, det blir spännande mot Tyskland i 1/8-finalen...

Go Henke, Zlatan, Allbäck, Wilhelmsson, Ljungberg, Källström och er andra grabbar!

- Och farmor, tänker på dig, vart du än är nu. Den här matchen går till dig.

2006/06/19

Ut på tur

























Himla kul att vara med grabbarna i Tydal på match i Tylldal. Efter en vinst på 5-2, så bars det via Røros hem til Tydal, och därefter Selbu. Mycket kul. Mycket kul!

2006/06/13

Wuhu!

Min nya kamera är på posten här på Stjørdal, och imorgon ska jag hämta ut den, som kommer tillsammans med en liten väska och ett minnekort på 1Gb! :)

Kameran är en Nikon D50 som jag beställt från mpx.no. Och då ska jag minsann ta massa massa bilder och lägga ut en del också minsann!

Jag har nyss fått framkallat fyra engångskamror från sista Roskildetrippen, varav bara tre av dom var mina visst(!). Men bilderna är på meine laptop, så när jag orkar ska jag lägga ut dom, bara längta på, för det är några kodak moments alltså!


>> Ola, jag och Erik har det lustigt på Roskilde...

Och till slut: Nu har jag jobbat en vecka i lokaltidningen Selbyggen (nätsidan blir inte uppdaterad så ofta, men jag ska ha ansvaret där i juli, så då kan det kanske bli riktigt rock'n roll). Och har jag redan hunnit skriva några saker i tidningen - riktigt jättekul. Det är bara att staya tuned, så kommer det nog dyka upp en del med min byline på...

Hörs.

2006/06/04

Tillbaka i Trøndelag

Även om man borde vara glad för att vara hemma igen, så är jag inte det. Jag har inga fjärilar som flyger och pirrar mig i magen. Även om jag ska sommarjobba som journalist i Selbyggen, och även om jag äntligen ska få träffa alla grabbar och tjejer igen så har jag inga frågor som bara väntar att bli frågade. Om vad som hänt, om hur det är, om hur det går med fotbollslaget.

Jag är så trist över att lämna min vardag, att bara kasta den till sidan. Min vardag som i år har bestått av vänner och klasskamrater i Bodø, av arbetskollegor på Peppes - och av Ida och hennes fantastiska husdjur. Saknaden efter allt detta överskuggar min glädje för denna framtid i sommar.

För hallå, det är ju fotbolls-VM alldeles snart. Det är festivaler. Det blir massa fester, mycket jalla och impulsiva dumheter som vi kommer att sitta och skratta åt i efterhand.

Är galen. Efter dig. Av att aldrig göra saker rätt. Min självförakt blir bara större med tiden. Spelar aldrig någon roll om mina intentioner är goda, så länge shit happens. För shit happens - alltid i min närvaro.

Men det kommer en morgondag. Har läst det någonstans. Men känns bara som om historien kör stenhårt på att bara repetera sig själv. Hoppas det blir en bra sommar. Jag hoppas.

Några bilder som visar vad man egentligen sitter här och saknar:


>> En riktig burgare hemma på T31.



>> Stig på Ögley Crue-koncert på Samfunnet.
Rock'n roll säger jag bara.



>> Bussen vi tog då vi festade en gång...



>> En del av gänget på Peppes i Bodø. Wuhu!



>> Ida som dricker en dansk en.
Denna tjej alltså...



>> Världens sötaste hårbollar!


Ha en fin sommar allihopa,
vad ni än gör,
vart ni än är,
och hur ni än väljer att njuta livet.
Bara njut det, ok?