2007/02/05

Blöta kuddar

Hade livet inte varit.

Varför sker så fina saker mig, det har jag alltid undrat mig. För inte förtjänar jag det. Inte har jag gjort nåt som gör att jag förtjänar den familjen jag har. Alla mina vänner. Min skolgång. Mitt jobb.

På trots av att jag är en skit så har jag alltid haft det så bra. Ni har alltid tagit hand om mig. Alltid varit där. Och jag prövar att verkligen betala tillbaka. För jag skyller er alla ett helt liv av goda gärningar. Ett helt lass av godhet, som jag inte har axlar starka nog att bära.

För jag är fattig. Invändig så är jag ingenting. Jag vill, men lyckas aldrig. Tror jag vet vad jag borde göra, vad som ska till. Jag prövar varje morgon, dag och kväll. På varje sätt tycker jag. Men slutar alltid upp med att misslyckas. Tomt.

Tänka sig. Att göra er besviken och ledsna. Det kan jag. Och jag är så ledsen för det. För allt. Önskar jag kunde gjort annorlunda. För jag är bara dömd till det här. I livets spel har jag förlorat allt jag har.

Dömd till sena nätter med varma kinder och blöta kuddar. Men det är så synd, för tårarna torkar ju knappast upp min sorg och ånger. Jag drunknar varje kväll nu. Och jag förtjänar det. Så inderligt.

Förlåt.

11 kommentarer:

 1. Som jeg har sagt i det siste, det kommer bare bullsjit ut av folk som jobber i NRK. Nareas, vær deg selv, og du vil gi mer glede til andre enn du aner. Riktignok har du en litt tvilsom kriminell fortid, men du er tvers igjennom god riceboy. I helga skal vi faen meg ta oss den fylla vi skulle i sommer. Eller nesten hvert fall. Er tross alt stor sannsynlighet for at en fremtidig arbeidsgiver er der.

  SvarSlett
 2. Jeg må si at jeg ikke kjenner igjen deg slik du beskriver deg selv her.

  Jeg kjenner deg som en livlig og trivelig kar som alltid er kjekk å møte på. En som er full av pågangsmot og står på for å gjøre jobber som andre kanskje ikke gidder å gjøre (Studentkanalen-engasjement og bandet vårt, f.eks). Jeg har aldri følt meg skuffet over deg og jeg har faktisk ikke et eneste vondt ord å si om deg, Nareas. Det mener jeg i fullt alvor.

  Hold ut nå og ikke mist deg selv, du er så mye bedre enn det du selv hevder her!

  SvarSlett
 3. Okei æ vet ikke ka det e du har gjort mot de du e glad i. Men når du skriv sånn som du skriv, og når du e sånn som Øystein, Stig og æ og alle de andre på journalistikk oppleve dæ, så fortjene du bare det bæste. Æ veit at du e lei dæ på grunn av Ida, og æ forstår dæ så j... godt. Men vet du ka, det kommer til å gå bra. Æ har vært så langt nede som det går an å vær, og det ordna sæ til slutt. Det kommer det til å gjør med dæ å. Ååå æ vet ikke ka æ ska si for å få dæ til å føl dæ bedre. Hjælp det hvis æ sir at æ e gla i dæ? Og hvis du træng noen å snakk med så e æ her. 25 tima i døgnet. Okei?

  SvarSlett
 4. Du er en av de aller mest ålræite folkene eg vet om, Nareas!

  SvarSlett
 5. personene heter det vel, det går vel ikkje an å si en folk

  SvarSlett
 6. Nareas, du er den snilleste personen jeg veit om. Hvis jeg hadde spurt alle som kjenner deg, så er jeg overbevist om at alle hadde vært enige med meg, du er en fantastisk fyr.

  SvarSlett
 7. Ja, hvis du hadde spurt meg Sverre, så hadde jeg sagt: "Ja, han Nareas, han er en hærli kar!"

  Det er du Nareas! Så det!

  SvarSlett
 8. Jeg håper du tar det til deg, det som de andre her har skrevet og faktumet at du har mange gode venner. Det er ikke tilfeldig. Du er et vakkert menneske, Nareas.

  SvarSlett
 9. og så er du ganske kjekk

  SvarSlett
 10. nareas.

  du e den som får mæ tell å føl mæ flink på jobb.

  du e den som smila så jævli bra.

  du e den som sørga førr at vi flira i lunsjen.

  du e den som alltid har nåkka godt å si, uansett kor dritt nåkka føles.

  du e den som må hør på oss nu når vi si at du må dræg opp hodet. vi e her, og du må bruk oss vess du træng oss.

  og du. nareas. æ mein det; du e motivatørn vårres på tyholt.

  sathan, æ huska pensum fra i fjor. e det mulig?

  SvarSlett
 11. Vad kan jag säga?

  Ni är för mig fantastiska kompisar.

  Fantastiska människor.

  Tack.

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.