2007/03/14

Aquavit & öl

Och surfing till sent på natt - för sig själv. Vet inte helt om jag ska le ellet gråta. Har egentligen lust på bägge delar. Men får inte till nåt av det.

Men ja. Jag ser det själv. Ett mönster. Obehagligt fast småkomiskt ändå.
Det som är, är att jag verkligen trivs. Eller på ett platoniskt nivå bara?

Det här är nareas. Mig och mitt nya liv. Och jag känner att jag lever på ett sätt. I nattens mörker fungerar mitt själsliv. Utan störningar från andra. Utan ett annat problem än att vakna nästa morgon till rätt tid, så man hinner bussen.

Jag kan ensam njuta musik. Njuta smak. Känslan av att sväva lite över soffan, men värmen från min PC på mina ben hindrar mig från att sprätta upp okontrollerat i vardagsrummet som en kula i ett flipperspel.

Allt är lov. Inga känslor behöver man skämmas för. I morgon kommer det vara glömt.

Då kommer jag tänka på sak. På källor. På Mina, Aulie, och LO. På pressen. På etik. På redigering. På blockar. På svenska ord i Norsk rikskringkasting. På kinesisk te och när lunschen ska vara. På mina vänner. På andra. Saker. Och ännu mer.

Och herrejesus. Vad bra. Vad jävla bra att det är så.

Annars.

4 kommentarer:

 1. Hej kjære, kloke venn
  Som du tenker.. Jeg misunner deg evnen til å la tankene bare fly av gårde med deg, uansett om de er gode eller vanskelige. Jeg klarer ikke å følge en tankerekke som vekker vonde følelser i meg, jeg undertrykker dem i stedet. De gode tankene, derimot, de drar meg ut i det store univers og gjennom opplevelser og ideer, langt utenfor det som er fysisk mulig. Det er fantastisk!

  Du, lille Kina-mann, tro det eller ei, men du inspirerer meg til å tenke mer. Ikke bare på alle de utrolige tingene som finnes, eller ikke finnes, i verden. Men også på de tingene som skremmer meg. Når jeg er sammen med deg, blir det med ett mye tryggere å legge ut på de litt mer strabasiøse og problemfylte tankereisene. Du har losa meg gjennom mange tanker som jeg ikke har tort å gjøre alene, i frykt for hva som måtte dukke opp. Og når du skriver som du gjør, når du sier at det er greit å tenke alle tankene, så tror jeg deg. Det skal du ha!

  SvarSlett
 2. Hei Nareas,

  ville bare gi meg til kjenne som en som gjerne er innom og leser bloggen din i ny og ne. Du har en veldig litterær åre i blodet ditt.

  Vera

  SvarSlett
 3. Vad snällt sagt hörreni!
  Bara glad jag kan glädja:)

  SvarSlett
 4. Jeg må nok også slenge meg på Veras kommentar og fortelle at jeg er innom støtt og stadig og sjekker oppdateringene dine. :) Jeg syns du er så flink! Og dessuten er det ingenting galt i å trives når man er alene, man er jo ikke forpliktet til å være suupersosial 24 timer i døgnet. Det er greit å ha plass til å tenke tankene sine. Ihvertfall synes nå jeg det...jeg er vel kanskje litt sær.... ;)
  Well well, lykke til videre i jobben=)

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.