2005/03/03

Trøavegen 9 är officiellt sålt bort!

Sitter och tänker på att till sommarn så kommer vi alla säkert att flytta ifrån varandra. Det kanske blir dagis här i första våningen till hösten...

Erik snackar om att studera i Luleå, Vebjørn snackar om att kanske det vore nåt att köpa egen lägenhet, jag vill gärna börja på Høgskulen i Volda till hösten. Har iallafall sökt på journalist-linjen där:

DINE STUDIEØNSKER FOR 2005-OPPTAKET I PRIORITERT REKKEFØLGE

KODE STED STUDIUM
1. 223454 HVO Journalistutdanning
2. 223285 HVO Samfunnsvitskap
3. 204454 HBO Journalistikk
4. 184454 UiB Journalistikk
5. 215454 HiO Journalistikk
6. 194851 NTNU Medievitenskap

HVO = Høgskulen i Volda
HBO = Høgskolen i Bodø
UiB = Universitetet i Bergen
HiO = Høgskolen i Oslo
NTNU = NTNU (Trondheim)

Men om jag inte kommer in på det så kommer jag säkert in på min andra-önska, samfunnsvitskap, som är ett öppet års-studium.

Har varit en del på deras sida och sett, verkar ju som ett askul ställe med massa roliga möjligheter då! Kanske det är nåt för mig?

4 kommentarer:

 1. Mari Moa3/3/05 15:32

  Trist som f...
  Men for å sjå på det positive, så har en del tå dåkk kanskje bare godt av å kom se litt ut i den store verden ;)
  Men enn Oslo da Nareas?? Kom kom!! Journalist her ligg i samme huset som vi hold te, det e ei kjempeskole altså! Sett det på førsteønske tvert! Eller andre da.. :) Hell på å mase lite på Håvard om å søke se hit å sju, men det spørs.
  Well well, om itj anna så e nå døra åpen for masse besøk! E livet litt tungt oppi nord så ser det bestandig lite lysar ut lenger sør..he he..

  SvarSlett
 2. Hehe... Du har så rätt så! Bara bra åt oss att komma oss bort lite. Jo,hade varit kul att komma till oslo, men har snackat med en tjej som skulle studera journalistik, och hon sa det var skitsvårt att komma in där! Inte vet jag, men vart bara så facinerad av Volda, såg så himla bra ut - verkar passa mig jättebra. Men så klart ska jag komma och besöka er nedi syd iallafall, har ju faktiskt inte gjort det ännu. Lite dåligt det ja. Satsar på nästa cup-final då... :)

  SvarSlett
 3. Jeg ville omprioritert og satt samfunnsvitenskap nederst på lista .. der kommer du jo inn uansett. Ingen vits i å ha med de andre ønskene i det hele tatt så lenge de står under det ønsket :) Var forresten i Volda i januar, så veldig kult var det ikke der. Ikke er de som studerer journalistikk der så veldig fornøyd heller, men man får jo verdifull praksis i en av landets største aviser. Det er vel eneste måten å få seg jobb der på etterpå.

  SvarSlett
 4. Tack ska du ha för infon Anna! det är bra att nån är smart... :) Kanske jag ska sticka till utlandet i så fall. Mari masar ständigt om Oslo då. Hm...

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.