2005/07/23

En svart natt på Stugudal

Sitter här för mig själv på Væktarn ikväll, ska väl stänga snart. Det är bara mig, och kanske Martine, vem vet vart hon håller till?

Ute är det helt svart och det småregnar. Känns inte direkt som en fredagskväll, men...

Kom inte in på Volda, men i Bodø. Men står som nr 7 på lista, så jag ska ringa på måndag och höra efter. Det blir antingen eller nu.

Herregud, det har hänt mycke sen sist jag har skrivit, och jag kan nästan inte skriva ner allt nu. Kan iallafall säga att sommarn har gått extremt fort, med både mycket bra och dåligt väder. Jag själv har varit allt mellan svinglad och happy till superdupertrist. Livet är ju som sagt ganska finurligt. Känns väl lite ensamt nu. Men å andra sidan så tycker jag ju det hela tiden. Usch, tror jag är en rätt så spaltad person. Jag är liksom mig själv, samtidigt som jag är rätt kritisk till mig själv. Tycker att jag är så konstig, och rätt ut dum ibland.

Jaja. Ska väl bara städa det sista, så blir det att duscha och lägga sig på ett rum här på hotellet; ska vara nattvakt inatt. Blä. För en fredag... :P

Ps. Saknar dig så tjejen. Allt är bara konstigt va? Hade allt varit annorlunda bara. Men det är det ju inte. Allt är så som det är. Och jag är så ledsen.

Ja, just det, jag har en ny mobil nu; en k750i. Men vad betyder väl det? *suck*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.