2005/10/26

Sena nätter nu för tiden...

Jag har köpt "counter strike: source" och "half life 2 deathmatch" idag, så nu sitter jag kl tre på natten och spelar. Det är väl inte så jäkla bra egentligen. Jag tänkte ju egentligen upp tidigt i morgon. Hm...

Idag har jag varit på förundersökelse här på Nordlandssykehuset (som bara varade i knappa två minuter, men som kostade 260 spänn!) och fick bekräftat det jag har vetat hela tiden: Mitt knä bör opereras. Men herrejäklar, vilken jävla runda det ska gå innan det händer nåt. Jag var som sagt inkallad till operation i Trondheim den 27. september egentligen, men det passade så förbaskat dåligt med skolan. Så därför frågade jag om man kunde flytta datumet på operationen, men nej. Så då kunde jag ju lika gärna ta operationen här i Bodø - yea! Men nu visar det sig att jag kanske inte får ta den förs efter nyår. Men kanske lika bra det? Så får man åka lite bräda i vinter iallafall, och så slipper man ju kryckor i julen! :) Man kan ju inte klaga.

I går kom snön och kanske vintern hit till Bodø - äntligen! Hoppas snön håller sig bara, så man slipper allt regn. Allt känns mycket bättre när det är sol och minusgrader ute... Med gnistrande vit snö som knasar under fötterna när man promenerar... Mmm.

Vi har studieuke nu, så meningen är att man ska läsa. Jag tänkte egentligen hem, men vet egentligen inte om jag orkar. Dels på grund av pengar, dels på grund av att jag kanske inte behöver så mycket mer grejer innan jul egentligen. Kanske man klarar sig med jackorna och kläderna man har. Brädan kan väl lika gärna vara hemma, den ska ju vara i Tydal under julen iallafall. Men saken är ju att grabbarna från andraklassen ska fixa tur till Tärnaby i november: puderåkning... Men klarar väl att vänta lite. Allt går så fort ju. Det är ju snart jul för fan. Allt löser sig väl.

Godnatt på er allihopa. Kör på, inte ge upp - för vem vet vad som kommer med morgondagen?

-Nareas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.