2005/02/28

Söndag blues

Livet är bara så knasigt ibland. Iallafall så känns det så vissa stunder. Just nu blir allt bara så himla fel hur man än ordnar, eller bara på ett förvridit sätt annorlunda än vad man tänkt. Kanske ska man bara skita i det ibland; bara låta saker gå som det går. För kan man egentligen ha kontroll över absolut allt man är involverad i? Jag ger iallafall upp nu. Man hoppas på det bästa, för det jag gör blir ju inte bra.

Men såklart Nareas! Innerst inne vet jag med min förnuft att jag måste bli besviken och uppgiven av saker som inte blir som man kanske tänkt eller vill. Så är livet, inte sant? Jo, såklart.

Det var så himla gott att bara få spela fotboll när vi hade träning förut ikväll; få slippa tänka på allt annat, bara spela och springa. Tror jag kanske bör ta några flera joggingturer på kvällarna, då kanske man får till att sova igen.

Jaja, ännu en vecka har gått av livet. En vecka med massa kul och några nya äventyr, inkluderat vinterns hittills härligaste dag på Hyllingen.

Godnatt på er alla nu. Ni är härliga människor.

2005/02/21

Hemma igen...

Wow. London var bra alltså! Vi kom hem igen vid halv fem igår. Och så spelade jag match på kvällen, mot Ålen. Det var jobbigt det.

Men om ni ska ut på klubb och lyassna på bra trance/dance/techno, så var jag på ett ställe som hette Turnmills. Himla bra, packat med folk på fredagen. Skitbra musik. Annars var London en del billigare än vad jag trott: öl kostade 20-30 spänn på pub. Drinkarna kostade 30-40! (dubbla, dvs 2 x 2,5 cl) *Wuhu*

Annars så var vi på Picadilly Circus, åkte runt i London Eye, åkte tunnelbana, var på lördagsmarknad i Portobello Road...

Men nu har jag otroligt lite pengar. Haha. Inte roligt.

2005/02/16

Nu först börjar jag glädja mig...

...för London-turen! Ska upp halv 7 imorgon. Sticker från Værnes 9.35. Hade egentligen varit himla festligt att sticka på martna, men London får väl duga i år :P Hehe. Ni får ha en fin helg allihopa! Inte drick för lite nu då...

London - Her kjem eg!

Tristheten

Ibland så är jag bara trist. Skitarg på mig själv. Besviken, varför undrar jag mig. Varör förtjänar jag att ha det så här bra? Och varför uppskattar jag det inte mer? Jag är bara bortskämd, tänker jag. Bara patetisk och trist. Jag klarar aldrig att göra saker bra, gör jag? Det går på ett sätt alltid skit. Men varför känns det som om saker och ting löser sig iallafall? Flyten är ju där. Men jag är väl bara trist och dum. Ibland känns det bara meningslöst att vara till. ..

2005/02/14

Härlig dag!

Vaknade idag och det kändes ut som en helt vanlig måndag liksom. Men när jag cyklade till Dragvoll så kände jag i hela kroppen att idag, ja idag, var en sån där härlig dag! För vädret ute var fantastiskt - sol, några minusgrader och massa snö... Folk var ute och gick med barnvagnarna och hade mysigt!
Men nu har jag en aning panik angående semesteroppgaven för mediesosiologi. Har egentligen ingen aning vad jag ska göra, har köpt aftenposten, tror den är relevant i uppgiften...hmm..

Men först ska jag städa lite, och kanske fixa lite kaffe och hälsa på den familj som har flyttat in uppe hos oss? Den som lever får se. Sen ska jag ta bilder och lägga ut på sidan till T9.

2005/02/11

Rambo

Har nyss varit på föreläsning om "Rambo og Reagan: Ideologi i populærkulturen." Himla interessant alltså. Otroligt hur olika Rambo-filmerna är. Men dom bekräftar ju bara det vi snackade om; det ligger mycket ideologi i texter som förmedlas genom media. Herregud så mycket konstigt som helt säkert ligger inbakat i alla filmer som du har sett.

Annars så ska det bli skönt att ta en till kaffe nu.

2005/02/08

cheezeballs ta alltså!

Tror ni inte det vart fest till idag åxå? faktiskt var det ännu rotigare idag. men nu ska det helt säkert inte drickas och festas på länge. ska jobba i helgen, tack för det! urk...

2005/02/06

ännu en fest

Oj, vaknade i morse av att min dörr blev nersprungen av Kenneth och Håvard. Och våran hybel är mer fuckad nu än någonsin. Tror aldrig det har varit så rotigt här förut. Men mycket folk och mycket brännvin var det i natt. Men nu funkar äntligen hemsidan, internett, PC'n och det där! Bittersöt-söndag är väl dagens ord...