2005/07/26

Bodø - Det blir Bodø!

Vart uppringd av någon tjej från Bodø, angående välkomst till högskolan. Hon kunde ordna med det mesta, som att dra på visning på hybel och andra praktiska saker man behöver ha hjälp med när man aldrig har varit där. Snacka om service. Blev skitglad jag. Helt annat än det att börja på NTNU, där fick man fan inte veta om nåt. Var tvungen att finna ut allt själv, mer eller mindre på måfå.

Så nu börjar jag riktigt glädja mig till studiestart! Det är bara att packa säcken och dra nordöver efter festivalen vetja...och börja heja på Bodø/Glimt...hehe.

Har inte varit så här glad på länge tror jag. Vad saker ordnar sig. Hoppas den här känslan varar bara.

2005/07/23

En svart natt på Stugudal

Sitter här för mig själv på Væktarn ikväll, ska väl stänga snart. Det är bara mig, och kanske Martine, vem vet vart hon håller till?

Ute är det helt svart och det småregnar. Känns inte direkt som en fredagskväll, men...

Kom inte in på Volda, men i Bodø. Men står som nr 7 på lista, så jag ska ringa på måndag och höra efter. Det blir antingen eller nu.

Herregud, det har hänt mycke sen sist jag har skrivit, och jag kan nästan inte skriva ner allt nu. Kan iallafall säga att sommarn har gått extremt fort, med både mycket bra och dåligt väder. Jag själv har varit allt mellan svinglad och happy till superdupertrist. Livet är ju som sagt ganska finurligt. Känns väl lite ensamt nu. Men å andra sidan så tycker jag ju det hela tiden. Usch, tror jag är en rätt så spaltad person. Jag är liksom mig själv, samtidigt som jag är rätt kritisk till mig själv. Tycker att jag är så konstig, och rätt ut dum ibland.

Jaja. Ska väl bara städa det sista, så blir det att duscha och lägga sig på ett rum här på hotellet; ska vara nattvakt inatt. Blä. För en fredag... :P

Ps. Saknar dig så tjejen. Allt är bara konstigt va? Hade allt varit annorlunda bara. Men det är det ju inte. Allt är så som det är. Och jag är så ledsen.

Ja, just det, jag har en ny mobil nu; en k750i. Men vad betyder väl det? *suck*

2005/07/04

Nu är Roskilde 2005 förbi...

Nu har jag och Ola kommit tillbaka till Norge igen. Men så klart var nåt tvunget att gå snett: Våran bagage blev bortrotad av Widerøe. Typiskt.

Men hur som helst, Roskilde i år var himla bra och himla varmt! Knallväder - nästan för varmt - och massa bra musik! Vi hade det jättekul, även om hela campen mer eller mindre har lidit av förkyldning/allergi/solbränna/feber/dehydrering pga mycket alkohol etc... :)

Jag för min del har hört och sett en massa bra konserter, och med handen på hjärtat måste jag säga att Röyksopp på lördag kväll på Metropol-scenen var DEN bästa Roskilde konsertupplevelse jag haft. Det var härlig ljud, ljus och massa svettiga kroppar som hoppade upp och ner till musiken. Det kändes.

Men nu är jag på Stjørdal igen, och jag är bara helt utkörd. Resten av Roskildehistorierna från i år får jag ta en annan gång... Så godnatt allihopa!