2005/10/31

Världens bästa måndag

Hur konstigt kan inte saker vara? Bara tillfälligheter, eller är det nånting bakom?
Man sitter ju bara och undrar varför. Ja, varför?

Sittande på skolan med laptopen i knät, med ett stort leende om munnen. Det är jag just nu. Tänkande. Undrande. Jätteglad och fundersam. Allt på en och samma gång.

Jag lyssnar på Rosenström, dricker appelsinjuice med fruktkött - och har inte varit så glad inne i mig själv på länge. För hur kan man bry sig om studentekonomi, skolarbete och väder nu? Småsaker. Jag vill bara vara glad. Och hur jävla skitnöjd som helst! :)

Ah.

2005/10/29

Va, händer detta mig?!

Har fixat deltidsjobb på Peppes...
Har varit på kaffe och backgammon med en superduper tjej...

Ååå, vad kul!

Men, jag väntar bara på att ett eller annat går åt dass nu. Det här är så absolut för bra för att vara sant...

Men, helsike, man måste ju bara vara glad! :) Wuhey.

2005/10/26

Sena nätter nu för tiden...

Jag har köpt "counter strike: source" och "half life 2 deathmatch" idag, så nu sitter jag kl tre på natten och spelar. Det är väl inte så jäkla bra egentligen. Jag tänkte ju egentligen upp tidigt i morgon. Hm...

Idag har jag varit på förundersökelse här på Nordlandssykehuset (som bara varade i knappa två minuter, men som kostade 260 spänn!) och fick bekräftat det jag har vetat hela tiden: Mitt knä bör opereras. Men herrejäklar, vilken jävla runda det ska gå innan det händer nåt. Jag var som sagt inkallad till operation i Trondheim den 27. september egentligen, men det passade så förbaskat dåligt med skolan. Så därför frågade jag om man kunde flytta datumet på operationen, men nej. Så då kunde jag ju lika gärna ta operationen här i Bodø - yea! Men nu visar det sig att jag kanske inte får ta den förs efter nyår. Men kanske lika bra det? Så får man åka lite bräda i vinter iallafall, och så slipper man ju kryckor i julen! :) Man kan ju inte klaga.

I går kom snön och kanske vintern hit till Bodø - äntligen! Hoppas snön håller sig bara, så man slipper allt regn. Allt känns mycket bättre när det är sol och minusgrader ute... Med gnistrande vit snö som knasar under fötterna när man promenerar... Mmm.

Vi har studieuke nu, så meningen är att man ska läsa. Jag tänkte egentligen hem, men vet egentligen inte om jag orkar. Dels på grund av pengar, dels på grund av att jag kanske inte behöver så mycket mer grejer innan jul egentligen. Kanske man klarar sig med jackorna och kläderna man har. Brädan kan väl lika gärna vara hemma, den ska ju vara i Tydal under julen iallafall. Men saken är ju att grabbarna från andraklassen ska fixa tur till Tärnaby i november: puderåkning... Men klarar väl att vänta lite. Allt går så fort ju. Det är ju snart jul för fan. Allt löser sig väl.

Godnatt på er allihopa. Kör på, inte ge upp - för vem vet vad som kommer med morgondagen?

-Nareas

2005/10/19

På nät igen

Hallå på er allihopa.

Nu har jag äntligen fått min laptop, jäkligt bra alltså. Den är med mig överallt nu. Jag har dessutom uppdaterat min sida. Nu är nya bilder och saker uppe och går, själv om det fortfarande fattas en massa. Ska jobba på det framöver.

Det har varit så himla stressigt på skolan nu, mycket att göra och väldigt sena kvällar. Men, ack så kul! Vi fixar tidningar och står på ända till morgonen. Förra natten var jag inte ens hemma, kom hem och sov idag mitt på dagen. *trött*

Jaja. Men så är det. Det blir sent i natt också som ni ser. "Men lika glad för det är jag..."

Det enda som är lite synd, är att jag inte har fått till att sticka hem till Tydal en tur ännu. Men den dagen kommer väl.

Godnatt.