2006/11/25

Fixat och klart!

Eh, nästan.

Har iallafall redigerat klart en beta-version av min radioreportage - som omhandlar det att vara tandläkare på Mørkved tannklinikk. Blev inte så värst. Men ska väl "flicka" lite på den imorgon, just nu är jag bara hyper på kaffe och när man har hört saken för mycket så blir det bara jalla att pröva ändra den.

Men är stolt över bara använt sex timmar i redigeringsrummet innan jag fixat ihop det hela. I've overcomed the Digas & Avid mountain! Muahahaha.

Men ja. Fortfarande ska metodrapporten skrivas, och den ska skrivas i fyllsjukan på söndag. Helt klart. Det har jag planerat länge, och faktiskt tycker jag om att sitta och skriva och fundera dagen därpå. Avslappad i sinne och kropp liksom.

Men till dagens gladsak: Har nämligen mottagit mitt visum till Kina från den kinesiska ambassaden i Oslo! Tack posten för att ni inte fuckar upp det. Juhu. Se här bara posjkar och flickor:


*Hirrhirr


Kvittering till och med. Snacka om lyx.

Så nu är det bara wrappa ihop grejset här i Bodø och sticka neröver till Trondheim igen. För att dricka lite karsk och köpa en backpacker-säck och resa bort. Schnabalabala va? Vi skakje gjør det liksom? Jo.

Men jag längtar oändligt till julbordet nu imorgon kväll. Eller, ikväll blir det väl när jag ser på klockan. Är överbevisad om att det blir en superduper kväll/natt med god mat och massa underhållning. Jejeje. Ja fanken, ska ju skriva tal jag. Hm. Scheisse. Hörs.

3 kommentarer:

 1. å, jeg skulle gjerne likt å høre talen din. faen, at det går an å gjøre det kunststykket og ikke dra? årets julebord? og det siste julebordet for oss? mens vi går på skola? Talentløst! Usigelig og uendelig TALENTLØST. *bevre med underleppa og grine, grine, grine* sukkh.

  SvarSlett
 2. Du holdt en utrulig bra tale! Det skal du ha. Håper det går bra med metoderapportskrivingen!

  SvarSlett
 3. Hehe, jag vaknade alldeles nyss. Fy fan, årets fyllsjuka. Hoho.

  Men tack ska du ha Kari Anne! :)

  Åh, du var saknad Stine. Men vi kan ju ta ett extra julbord i veckan?

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.