2006/12/18

Oh, lala

Yes. Da ar jag i Beijing! Har da varit har i sen torsdag forra veckan, men har bara inte orkat att sitta inne och skriva i bloggen fors nu.

Har hittills hunnit med att sticka till muren, ata massa god kinesisk mat till alla dygnets tider, tagit turen i "The forbidden city", handlat 4 par sneakers for tillsammans 500 kr, tror jag. Vet fan inte vad kursen ar annu, haha. Har bara snackat med en svensk dude som jag delade rum med dom forsta dagarna, och han sa at det nastan var 1 till 1 liksom. Hm, far val checka det nu forresten.

Annars har jag traffat tyska tjejer som jag delar rum med nu, och hon ena studerar har i Kina sa jon har hjalpt mig rundt en massa eftersom hon snackar kinesiska. Praktiskt? Jess!

Sa vi har varit ute och dansat salsa, festat och jallat pa med hennes andra kompisar som bade ar utlanningar och som ar kinesiska. Massa, massa kul.

Men fan, det ar svinkallt har i stan. Har nastan frusit roven av mig varje dag. Men massa att se och uppleva alltsa, och det byggs som fan, sakert for att uppgradera stan fram tills OS 2008.

Och namnam med kinesisk te. MMMmm.

Men sticker vidare till Filippinerna imorgon. Blir digg att kunna fa slappa i solen nu, med en drink i handen. Ah, varme och badings - har kommer jag!

Ps. Bilderna far komma en annan gang. Men har tagit en massa, wuhu!

4 kommentarer:

  1. Høres skitkult ut, Nareas! wuhu :) Bad å tenk på hvor kaldt der er hjemme! Har fått julepenger fra Nor-Cargo nå:P Kjøp drinker for de!

    SvarSlett
  2. Just found your post on beijing but unfortunately I cannot understand it, just some words- but I am quite curious, so?
    Keep in touch
    Isa

    SvarSlett
  3. Ååå så heldig! Ha det kult, snakkes i Trondheim!

    SvarSlett
  4. beijing - oslo - beijing - oslo - hva høres kulest ut liksom? definitivt beijing!!! misunner deg litt, men håper du får en fortsatt sykt bra tur!!!

    SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.