2008/01/18

Mat för Monsen


Äntligen fick vi tid och möjlighet att fixa en riktig middag igen. Efter en vecka med burgare och korv och annan skit vi fick tid till att slänga i oss, rätt efter jobb och på väg till Tydal på Karolinerspel-övning...

Som sagt. Goood mat är nåt av det bästa som finns!


Svinfilé är namnam. Och i köket är ett glas rödvin eller två obligatriskt. Såklart.


Någgå attåt: Sallad med massa rödlök funkar fint tycker vi. Middan lyfts ett par hack med gurka och annat grönt. För att inte snacka om vitlök. Såklart.


Måste bara mola på med salt och kryddor. Massamassa. Och lite grillglasyr. Och lite lime. Dill. Och mera lök. Såklart.


Ris är ju digg. Men det är sannerligen också mandelpotatis - knugen av all potatis frågar du mig. Och alldeles inte för dumt med klyftor i ugnen; med olja och hackade cashewnötter och vitlök över. Namnam. Pål ser ju inte alltför sur ut heller. Namnam.

Såklart.

4 kommentarer:

  1. Det så herlig ut! Jeg syntes dessuten at det så ut som om dere hadde store mengder hvitløk, da må det jo ha blitt bra. Mmmmm!

    SvarSlett
  2. Nammenam! Åh... sulten... :)

    SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.