2008/04/21

Andra kapitletDagar har gått. Säng har blivit köpt. Jag ligger i den nu, och under täcket är det varmt och gott - men i resten av rummet är det ganska kyligt. Har inte skaffat nåt värmeelement som egentligen borde stå här på golvet. Och på badet. Fan, fryser ju röven av sig om morgonen.

Jaja. Nog om det.

Snön har kommit tillbaka, och egentligen borde man ju testat backen härborta med brädan som bara lutar där borta mot väggen. Tror den ropar lite försiktigt på mig...

Och snö är ju roligt det. Digg att vandra hem från Reidar efter att ha sett filmen The Kite Runner, och bara känna snöflingorna på näsan igen medans man kikar upp mot gatubelysningen.
Lyssnande på musik...
KentHär är förresten våra turtle-brookies (blandning mellan cookies och brownies) som Andrea och jag rent slumpmässigt fixade till Marlenes födelsedag.

Jag lyssnade inte på Andrea såklart - som då hade fixat färdigt degen och bara skulle få mig till att ha det i ugnen medans hon skulle duscha - när hon sa att, Nareas:
- Ta det på to brett. Æ har jo laga dobbel dose vettu.
- Äh, går bra.

Och det gjorde ju det på ett sätt. Dom var ju goda då. Och Marlene verkade bli glad så.

Ps. Häromdagen satt jag vid skrivbordet här bredvid sängen, med middagen framför mig uppäten. Jag skulle till att börja läsa på boken Det nye Kina (jag som aldrig läser nuförtiden), och jag var lite trist. För jag har ingen TV här på min lilla hybel, och det är ju som sagt lite kallt - och det är lite jalla att fixa mat, för det är ju ett jalla hybelkök - jag som diggar ett bra kök där man kan härja lite och ha det digg medans man fixar middag liksom. Men jaja, jag tänkte medans jag satt där:

"Varför händer det inget i mitt liv? Inget spännande, bara samma gamla."

Jag satt sådär med huvudet på sne och kikade in i den vita väggen i två sekunder innan jag blev lite chockad av mig själv. För Jesus tänkte jag ju sen. Här sitter man långt hemifrån, i en ganska ny och spännande livssituation, och så klagar jag över ett rutinmässigt liv? Haha.

Snacka om att man har rastlöshetens förbannelse över sig.

1 kommentar:

  1. Du kan godt få komme hit å lage mat flere ganger. Vi har jo et stort og fint kjøkken. Men da må du lage mat til meg også!:P
    Du er god til å lage mat, Ole Martin er god til å bake, og jeg er drit god på å koke kaffevann. En uslåelig kombinasjon!

    SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.