2008/04/13

Tromsø rockar stenhårt


Like easter
Originally uploaded by Sae-Khow
Härligt alltså. En vecka har nu gått, och tills nu har man hunnit att installerats på jobb, med en PC som funkar och en superdigg bärbar mic som för mig revolutionerar ljudvardagen. Stereo is the shit, haha.

Åsså har vädret här varit av typ knallblå himmel och blendavita fjäll.

Mack smakar inte så värst, kollegerna är bara trevliga, och med vänner och klasskompisar har man utforskat stan och fått dansat in röven, iallafall litegrann.

Säng (eller madrass) har man ännu inte fått tag i ännu, men räknar med att måndagen är dagen man flyttar ut från Andrea och Ole Martin som förbarmat sig över mig och lånat ut ett rum i sitt hem till en stackars utlänning. Nu blir det hybel framöver till sommarn, jag hoppas därefter att flytta in i en eller annan lägenhet tillsammans med selbygg Hilde.

Och ja. Utifrån bilderna så fattar ni nog att livet knappast har blivit sämre av att vistas i stan här. Jag gillar Tromsø - och än så länge verkar det verkligen som om Tromsø gillar mig tillbaka.

9 kommentarer:

 1. Hurra! Nareas er ikkje tom lenger.

  SvarSlett
 2. Bra for deg at Tromsø liker deg, for Trondheim liker deg nemlig ikke lenger. Bare dra på den måten der.. Makan til oppførsel!

  SvarSlett
 3. Och vi gillar at du har kommet til Tromsø!:)

  Og med vi så mener jeg meg selv:)

  SvarSlett
 4. @anne:
  haha. tromsö är mycke bättre än trh. eh... :P

  @marlene:
  jag gillar att ni (du) gillar att man kommit hit! wooho. samvirkelaget imårrn?

  SvarSlett
 5. Du får melde ifra neste gang du skal nedover!
  Håper alt klaffer i Tromsø:)

  SvarSlett
 6. Jeg like også at du er her. Så om man skal ta opptelling på kommentarene på denne blogposten, så er det flere som liker at du er i Tromsø enn som ikke liker det. Det betyr at du er på rett sted!:P

  SvarSlett
 7. det beste hadde vore om alle hadde budd i Syden. Ikkje den kalde delen av Syden som Marthe bur på, men her på den varme siden

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.