2009/09/19

Old school shitStivert > Da Funky Force > Hairgel > Voodoo People [Slösch Mix]

Det var en tid när man inte gjorde någonting annat än att sticka på skolan i Selbu för att läsa och snacka lite skit. Och därefter kom man bara hem och slängde i sig billig pizza och snackade mer skit. Såg på TV. Festade.

Och ibland så satt man bara framför datan och fixade lite musik med Magix Music Maker (var det version 6 på den tiden tro?) Ovanför är "albumet" jag aka DJ N.PsyCow fixade med min rumkompis Stigi aka Fumble Freak. Kul var det, och tror mycket av det ljudredigarendet man höll på med då sitter igen än i dag i fingrarna.

Hittade faktiskt några av låtarna rippade in här i iTunes-biblioteket! (Men kommer ju ihåg det nu, att plattan var så himla repig, så därför lyckades jag aldrig rippa in alla låtarna. Och inte är dom hela heller. Haha.)

***

När man ändå snackar old school shit:Clay Converse var ett bandprojekt som jag var med och spelade trummor i. Här är en låt där vi bara impro-punk-covrade Radiohead en gång under en övningssession - inspelad genom en laptop-mic (!) tror jag:

Creep (Screw Thom Yorke Edit)Och här är en mixad radionyhetsbull från tiden på journalisthögskolan i Bodø:

Funkadelic News (feat. JasMan)

... Där jag annars spelade i det legendariska jallabandet Ögley Crue!PS. Synd man varken har bilder eller ljud från den tiden man spelade synth i det ambitiösa projektet Riowi Skuri!

2 kommentarer:

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.