2007/01/21

Glad inte glad

Ja. Så har man börjat med praksis i Osenbanden. Superdigg redaktion och massa frihet. Får verkligen använda sig själv och sin egen kreativitet och tankar. Roligt att få vara rolig på radio.


Men som sagt. Inte så himla lätt när tankarna kanske är helt andra ställen. När man inte helt själv tror på det man säger, eller när roligheterna inte blir så roliga. Eller när man egentligen skulle kört stenhårt på så blir man slapp och undrande. När man är trist samtidigt som man ska jobba och bidra. När livet är fantastiskt och helt jävla skit på samma gång - då är det inte konstigt man är förvirrad som en lutfisk.


Men. Saker får bli som det blir. Allt jag kan göra nu är att hoppas. För det gör jag inderligt. På dig. På oss. Men kanske också på mig. För just nu är jag helt mentalt förlorad. Men också sur på mig själv, för att allt jag gör är jall.

5 kommentarer:

 1. Kjør på Nareas. Du e så flink atte! :) Glede me t å høre d på radio`n (har itj gjort d enno, men ska absolutt gjør d så snart e fe sjansen att!) Lykke t med praksisen!

  SvarSlett
 2. jeg har hørt deg på radioen! Jeg syns du er flink! Og jeg har troen på deg! Og jeg syns ikke alt du gjør bare er jall. Så det!

  SvarSlett
 3. Du setter ord på følelser jeg kjenner meg veldig igjen i, Nareas. Been there på en måte, bare litt andre sammenhenger. Eneste tips jeg kan bidra med er å holde ut. Det blir bedre, mye bedre, selv om det kanskje ikke virker sånn akkurat nå.

  Lykke til :)

  SvarSlett

Skriv in några ord vetja. Om du nu undrar över nåt, är oenig eller kanske bara inte har nåt bättre för dig.